Vitabiotics proizvodi - Jointace

Asortiman Jointace razvili su Vitabiotics nutricionistički stručnjaci obezbjeđujući jedinstvene kombinacije minerala, vitamina i hranljivih sastojaka, idealne za one koji imaju aktivan život, koji se bave sportom kao i za osobe starije životne dobi.

jointace2

Jointace Original je formula koja sadrži glukozamin i hondroitin u kombinaciji sa znanstveno potvrđenim mikronutrijentima za zdravlje zglobova i hrskavičavog tkiva. Vitamini C, D, E i B12 upotpunjuju djelovanje glukozamina, hondroitina, ekstrakta đumbira i ostalih mikronutrijenata. Hondroitin u ovoj formulaciji je male molekularne težine što omogućuje punu apsorpciju u organizam. Vitamin D3 u ovom proizvodu je u formi holekalciferola. Identičan je prirodnom vitaminu D kojeg organizam proizvodi kada je izložen sunčevim zrakama.

Jointace Collagen tablete sadrže visoko defnisani, hidrolizovani kolagen tip II koji ima poboljšanu apsorpciju i predstavlja jedinstveni molekul sa povoljnim uticajem na održavanje homeostaze zglobne hrskavice i izgradnje vezivnog tkiva. Kolagen tip II je najzastupljenija vrsta kolagena u zglobnoj hrskavici ( 85-90%) i zbog toga se njegova redovna oralna primena posebno savjetuje kod osteoartroza i artritisa. Oralna administracija kolagena dovodi do njegove apsorpcije u tankom crijevu i ugradnje u hrskavice.

Jointace Omega-3obezbjeđuje morsko ulje farmaceutskog kvaliteta, sa omjerom od 50:50 omega-3 ribljeg ulja i uljem jetre bakalara. Riblje ulje se bira iz čistog dubokog mora. Jointace Omega-3 kapsule su obložene kako bi spriječile bilo kakava neprijatan okus.

Jointace gel- jedinstvena formula nastala kombiniranjem glukozamina i hondroitina, mentola sa biljnim ekstraktima i esencijalnim uljima lavande, slatke naranče, eukaliptusa, komorača, đumbira i klinčića djeluje aromaterapijski i blagotvorno kod tegoba sa zglobovima i mišićima, ublažava bolove i dodatno relaksira mišiće.

Podijeli na Facebook-u