Farmaceuti apoteke Violapharm na 4. Kongresu farmaceuta sa međunarodnim učešćem

Farmaceuti apoteke Violapharm su u periodu 10.10.-13.10.2019. posjetili 4. Kongres farmaceuta Bosne i Hercegovine, gdje su uz edukaciju i druženje predstavili dva nova preparata široj javnosti Ars Ganoderma 300 i Ars ganoderma 500.

Farmaceuti apoteke Violapharm su u periodu 10.10.-13.10.2019. posjetili 4. Kongres farmaceuta Bosne i Hercegovine sa međunarodnim učešćem u Sarajevu. Posjetioci su imali priliku da poslušaju predavanja iz oblasti: apotekarska i bolnička farmacija, socijalna farmacija i zakonodavstvo, bromatologija i nutricija, klinička farmacija i farmakologija, farmakognozija i fitoterapija, farmaceutska tehnologija i kozmetologija, medicinska biohemija, hemija i analitika lijekova.

Kongresu farmaceuta su prisustvovali i predstavnici dvije krovne farmaceutske institucije FIP (The International Pharmaceutical Federation) i PGEU (The Pharmaceutical Group of the European Union). Predstavnik FIP-e Goncalo Sousa Pinto kao i Farmaceutske grupacije Europske unije (PGEU) Michał Byliniak, brojni predavači iz zemlje i okruženja su bili fascinirani  prisustvom na predavanjima, okruglom stolu, konstruktivnim raspravama itd. To je znak da se i u našoj struci događaju pozitivni pomaci.

Na ovom Kongresu smo predstavili dva naša nova preparata Ars ganoderma kapsule 300 mg i Ars Ganoderma kapsule 500 mg. Ars Ganoderma je dijetetski preparat za jačanje odbrambenog sistema, čiji je generalni zastupnik i distributer PZU Apoteka "Violapharm", Tešanj. Kao jedan od najmoćnijih preparata gljive Ganoderma Lucidum, od sada ga možete naći na policama u svim apotekama Violapharm. Ars Ganoderma je prirodni preparat u obliku kapsula koji sadrži spore slomljenih zidova ljekovite gljive Ganoderma Lucidum. 

 

Warning: scandir(upload/filemanager/galerija/kongres2019): failed to open dir: No such file or directory in /storage/content/79/1009679/sepa.eparlament.ba/public_html/gallery.php on line 8 Warning: scandir(): (errno 2): No such file or directory in /storage/content/79/1009679/sepa.eparlament.ba/public_html/gallery.php on line 8

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/79/1009679/sepa.eparlament.ba/public_html/gallery.php on line 21

 

Podijeli na Facebook-u